Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ο καιρός

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ κατά τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσες στα κεντρικά ορεινά θα αυξηθούν δίνοντας λίγες μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Εξαίρεση αποτελούν τα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο
θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενέις μέχρι μέτριοι και στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις από μεσημέρι και μετά, πυκνότερες στα ορεινά, αλλά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.


meteo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :