Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ο καιρός

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και διατήρηση του ενισχυμένου μελτεμιού στο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θα φτάσει τους 34 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν
από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με ίδιες εντάσεις.

Ηλιοφάνεια και νέα μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς στην πόλη και στα νότια και στους 27 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :