Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διανομή πατάτας σε πολύτεκνες οικογένειες

Σε εξέλιξη είναι αυτό το διάστημα προσπάθεια του συλλόγου πολυτέκνων Χαλκιδικής για προμήθεια πατάτας από τις πολύτεκνες οικογένειες σε προσιτή τιμή. «Η προσπάθεια ξεκίνησε από το δήμο Πολυγύρου και θα συνεχίσει και στους υπόλοιπους του νομού.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο σύλλογος απλά μεσολάβησε για τη διευκόλυνση των πολύτεκνων οικογενειών και δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος. Οι οικογένειες προμηθεύονται τις πατάτες αντί 7,50ευρώ τα 30 κιλά και πληρώνουν απ’ ευθείας στον παραγωγό, ο οποίος προέρχεται από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας» είπε η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Χαλκιδικής Ιφιγένεια Κυριάκου. Το επόμενο διάστημα η προσπάθεια θα επαναληφθεί στους άλλους δήμους της Χαλκιδικής και τα σημεία εκφόρτωσης του προϊόντος θα επιλεγούν βάσει του αριθμού ενδιαφερόμενων πολύτεκνων οικογενειών........



Ο σύλλογος εξασφάλισε μέλι αντί 15 ευρώ τα 3 κιλά

Παράλληλα από την προσεχή Τρίτη η διαδικασία θα επαναληφθεί με ένα άλλο προϊόν, το μέλι. Ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός ΣΙΘΩΝ προσφέρθηκε να διαθέσει στις πολύτεκνες οικογένειες του νομού μέλι στην τιμή των 15 ευρώ τα τρία κιλά. Η διαδικασία θα ξεκινήσει από τον Πολύγυρο και θα ακολουθήσουν οι άλλες περιοχές του νομού. «Θέλουμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τις πολύτεκνες οικογένειες του νομού. Οι προσπάθειες επαναλαμβάνονται σε όλες τις περιοχές του νομού γιατί διαφορετικά οι πολύτεκνοι ό, τι κέρδιζαν από την τιμή του προϊόντος, θα έπρεπε να το πληρώσουν στα καύσιμα μετακίνησης τους» είπε η κ. Κυριάκου.

http://xalkidikipress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :