Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ «ΣΑΝ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ»

ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2012
Πολιτικές- πολιτιστικές εκδηλώσεις

1-2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΠΟΘΗΚΗ 7, ΛΙΜΑΝΙ(Κουντουριώτου και Σαλαμίνος)

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 1 Ιούνη και ώρα 22:00, στη μεγάλη σκηνή των «Αναιρέσεων», η Μελίνα Κανά συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη. Μαζί ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα μελωδικό και χορταστικό που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια. Οι πάντα προσεκτικές επιλογές ως προς το ρεπερτόριό τους αποτελούν εγγύηση για μία ποιοτική παράσταση που θα αφήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Τραγούδια όπως τα: Μεταξωτά, Βάλε Κρασί, Αερικό, Μιλώ για Σένα, Ήτανε Αέρας, Σαν Καταιγίδα, Σαλώμη, Πνοή του Ανέμου θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια αλλά και με εκπλήξεις... Οι δύο κυρίες θα μας μαγέψουν με τις μελωδίες και τις φωνές τους και θα μας εκπλήξουν με τον αυτοσχεδιασμό και το ταίριασμά τους. Η μοναδική τους χημεία θα επιτρέψει στις χαρισματικές ερμηνεύτριες να προσαρμόσουν το ρεπερτόριό τους αντλώντας από τη διάθεση της στιγμής και τελικά να χαρίσουν σε όσους βρεθούν εκεί μία αξέχαστη, γεμάτη και απολαυστική βραδιά. Επί σκηνής θα τις συντροφεύσουν δύο κορυφαίοι μουσικοί: ο Νίκος Μέρμηγκας στο μπουζούκι και το λαούτο, και ο Βαγγέλης Κονταράτος στις κιθάρες.

Λίγο νωρίτερα, στις 21:30, τη μικρή σκηνή των «Αναιρέσεων» θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα «Σαν Ξέμπαρκοι». O Νότης Χασάπης, συνθέτης και δημιουργός του «S/S Ιόνιον 1934», μαζί με τους Θανάση Ματθαίου και Νικόλα Καραγκούνη θα μας ταξιδέψουν στην ποίηση του Νίκου Καββαδία, μέσα από τη μελαγχολική και μελωδική ατμόσφαιρα των τραγουδιών τους, τα οποία έγραψαν ιστορία στη μουσική προσέγγιση του μεγάλου ποιητή.

Είσοδος 5 ευρώ

*Προπώληση εισιτηρίων στο Στέκι πίσω από τη Θεολογική, καθημερινά μετά τις 11:00.ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡH
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
«ΣΑΝ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ»

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα
Υπεύθυνοι επικοινωνίας:
Σουνάπογλου Θωμάς(6977000149, tomsou@gmail.com), Καραμπατζάκης Ηλίας(6972768812, ilias.karampatzakis@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια :