Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σε εγρήγορση το Τουριστικό Τμήμα του Επιμελητηρίου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν προσφάτως στο χώρο του Επιμελητηρίου ο πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Γιάννης Βαλαχής και ο αναπληρωτής Γιώργος Θωμασούλης, παρουσίασαν τις πρώτες δράσεις που ξεκίνησαν και υλοποιούν, τονίζοντας ιδιαίτερα τη μεγάλη σημασία που έχει η αποστολή των στοιχείων του κάθε καταλύματος (τηλέφωνα, φαξ, e-mail) και γενικά των μελών του Τουριστικού Τμήματος, για τη σωστή......



ενημέρωσή τους, προκειμένου να καταχωρηθούν όλα τα στοιχεία τους στο μητρώο του Επιμελητηρίου αλλά και στον τουριστικό οδηγό που εκδίδει.
Όπως τόνισαν, κυρίαρχος στόχος είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν, και ακολουθούν η επανέκδοση του τουριστικού οδηγού, με την παράθεση συγκεκριμένων στοιχείων που θα αφορούν και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού (θρησκευτικός, περιπατητικός, αρχαιολογικός κ.λπ.) αλλά και τις δυνατότητες αξιοποίησης από τους επισκέπτες του Νομού για όλη την περίοδο του χρόνου. Παράλληλα, θα τυπωθούν "μικροί" οδηγοί (έντυπα), γραμμένοι στη γλώσσα της κάθε χώρας, στις εκθέσεις των οποίων θα συμμετέχει το Επιμελητήριο για την καλύτερη ενημέρωση των υποψήφιων επισκεπτών της Χαλκιδικής.
Εξάλλου, στο πλαίσιο προβολής του τουριστικού προϊόντος, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εντός του έτους θα συμμετάσχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις:
* 09 - 12 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη (EMITT ISTANBUL)
* 16 - 18 Φεβρουαρίου στη Σόφια (HOLIDAY & SRA EXPO)
* 23 - 26 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι (IFT BEOGRADE)
* 15 - 18 Μαρτίου στο Βουκουρέστι (ΤΝΤ).
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, θα πρέπει έγκαιρα να επικοινωνήσουν με το τουριστικό τμήμα και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.


http://www.gnomihalkidikis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :