Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνεδρίαση Δ.Σ. 25/01/2012

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει την Τετάρτη 25/01/2012 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για την κάλυψη αναγκών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα (υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού) του Δήμου Νέας Προποντίδας για το 2012. (Εισηγητής: Γ. Γραμματέας)
2. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Νέας Προποντίδας για το έτος 2012. (Εισηγητής: Γ.Γραμματέας)
3. Αίτηση για παραχώρηση στο Δήμο των υπ' αριθμ. 25, 30 και 31 οικοπέδων του συνοικισμού Ν. Τρίγλιας (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
4. Αίτηση για παραχώρηση στο Δήμο έκτασης 147 τ.μ. του υπ' αριθμ. 264 κοινοχρήστου αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Γαλαρινού. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
5. Ένσταση της εταιρίας «ΠΑΣΙΔΗΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» κατά της από 22-11-2011 Απόφασης του Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου περί μη διάλυσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΟΔΟΥ ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΛΕΩΦ.ΝΙΚΗΣ ΕΩΣ ΟΔΟ ΑΥΓΕΡΙΔΗ Ι.» (αρ. Μελ. 198/2008) του πρώην Δήμου Καλλικράτειας. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
6. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του έργου: “Ύδρευση Δημοτικών Διαμερισμάτων (Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης στο Τ.Δ. Ν. Τρίγλιας)”, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
7. Συγκρότηση επιτροπών του Δήμου, για το 2012. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
8. Ορισμός μελών της επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών για τις μισθώσεις-εκμισθώσεις-εκποιήσεις ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου Νέας Προποντίδας. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
9. Ορισμός μελών επιτροπής του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81 για την εκτίμηση της καταλληλότητας των ακινήτων. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
10. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή σύμβασης παράτασης λήξης Δανείου. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.)
11. Καταγγελία μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Πετραλώνων. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
12. Διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικού οικοπέδου στη Δ.Κ. Ν. Μουδανιών. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
13. Παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
14. Διαγραφές τελών από βεβαιωτικούς καταλόγους Δημοτικής Ενότητας Μουδανιών και Τρίγλιας. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.)
15. Χορήγηση άδειας τεχνικών ψυχαγωγικών παιγνίων στην Τ.Κ. Κρήνης. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.)
16. Αιτήσεις ιδιωτών. (Εισηγητής: κ. Πασσαλής Κ.- κ. Καρράς Εμμ.)
17. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών στις Διαβόλου Ιωάννα και Ταγγίνη Αικατερίνη. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
18. Ανανέωση, τροποποίηση αδειών λαϊκών αγορών και διαγραφή από λαϊκή αγορά. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)
19. Ανάκληση άδειας άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. (Εισηγητής: κ. Καρράς Εμμ.)





Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας


Σαπουντζής Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια :