Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Go Greek for ever

O Pitsirikos στο ough!

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το ριάλιτι «Go Greek for a week» που προβάλλεται από τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel 4. Οι Βρετανοί έχουν ξετρελαθεί από τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες –όπως παρουσιάζεται στο ριάλιτι- και συνειδητοποίησαν πως τόσα χρόνια ζούσαν με λανθασμένο τρόπο. Βέβαια, ευθύνονται και οι ίδιοι γι’ αυτό, αφού, αν και επισκέπτονται συνεχώς την Ελλάδα δεν είχαν καταλάβει Χριστό. Τους έφαγαν οι παραλίες, τα μεθύσια, τα κλαμπ και οι αλλαξοκωλιές – περιμένουν να μάθουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα από τα ριάλιτι της τηλεόρασης.

Είναι τέτοια η επιτυχία του «Go Greek for a week», που οι υπεύθυνοι του Channel 4 σκέπτονται σοβαρά να αλλάξουν τον τίτλο της εκπομπής και να το ονομάσουν «Go Greek for ever». Πώς μπορείς να γίνεις Έλληνας μέσα σε μια εβδομάδα; Χρειάζονται τουλάχιστον καμιά 20αριά αιώνες, για να νιώσεις το μεγαλείο του να είσαι Έλληνας. Εδώ εμείς προσπαθούμε τόσα χρόνια να γίνουμε Έλληνες και δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα. Τώρα βλέπουμε με τις ώρες τούρκικα σίριαλ, με την ελπίδα να καταφέρουμε επιτέλους να γίνουμε Έλληνες.

Στο νέο επεισόδιο του «Go Greek for a week», μια Βρετανίδα κομμώτρια μαθαίνει να πλέκει κοτσίδες και να κάνει περμανάντ στις πελάτισσες, βάζοντας το δάχτυλό τους στην πρίζα. Ένας Βρετανός οδηγός λεωφορείου οργανώνεται στο ΠΑΜΕ και οδηγάει το βανάκι του ΚΚΕ που μοιράζει τις σημαίες στις διαδηλώσεις. Τέλος, ένας Βρετανός γιατρός εκπαιδεύεται στο φακελάκι, το φάσωμα με τις νοσoκόμες και το λουλουδοπόλεμο.

Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του «Go Greek for a week» θα είναι φαντασμαγορικό και διάφοροι Βρετανοί καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τους Έλληνες συναδέλφους τους. O George Michael θα τραγουδήσει σε σκυλάδικο της εθνικής οδού και θα προσπαθήσει να πει το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», ενώ, παράλληλα, θα πίνει από τις σαμπάνιες που θα του ανοίγουν και θα γραπώνει τα γαρύφαλλα στον αέρα. Μετά θα πάει για πατσά.


αναρτήθηκε από
http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=221

Δεν υπάρχουν σχόλια :