Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00 στο οικογενειακό κέντρο
«Έξι Βρύσες» στον Πολύγυρο, η συνάντηση του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» με επικεφαλής τον κο Γκιλή Γεώργιο, για τις Επιμελητηριακές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν όλοι οι υποψήφιοι καθώς και πολλοί φίλοι του συνδυασμού. Έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου φυλλαδίου και του συνδυασμού που αποτελείται από 80 καταξιωμένους επιχειρηματίες όλων των δήμων της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους υποψήφιους να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού κος Γκιλής στην εναρκτήρια ομιλία του έκανε έναν απολογισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κατά την τετραετία που πέρασε.
Τόνισε ότι κατά διάρκεια της θητείας του η διοίκηση του Επιμελητηρίου υιοθέτησε μια νέα αντίληψη και φιλοσοφία για την επιχειρηματικότητα, που άλλαξαν στην ουσία την εικόνα του Επιμελητηρίου. Προσανατολίστηκε στην διάνοιξη νέων επιχειρηματικών οριζόντων για τα μέλη του και ανέλαβε να υλοποιήσει νέες καινοτόμες δράσεις, που απέβλεπαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας του Χαλκιδικιώτη επιχειρηματία.
Επισήμανε ακόμα ότι ξεκινάει μια τετραετία με αξιοπιστία, εμπειρία, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά , ενώ με το νέο πρόγραμμα που σκοπεύει να υλοποιήσει με τους συνεργάτες του, θέτει ρεαλιστικούς και επιτεύξιμους στόχους.
Κλείνοντας την ομιλία ζήτησε την στήριξη όλων των επιχειρηματιών της Χαλκιδικής, μια ξεκάθαρη και ευρεία εντολή για την τετραετία που ξεκινά και την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους προκειμένου το όραμα να γίνει πραγματικότητα για ένα Επιμελητήριο του αύριο.

Μια ξεκάθαρη και ευρεία εντολή για την τετραετία που ξεκινά.

Ο κος Γκιλής ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι ο συνδυασμός του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» μέσω της ιστοσελίδας του που διατηρεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση, www.anepki.gr , δίνεται η δυνατότητα σε όλους να την επισκέπτονται και να αποστέλλουν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους.
Επίσης ευχαρίστησε θερμά όλους και όλες που προσήλθαν στην συγκέντρωση του συνδυασμού του, όπου παρόν ήταν μεταξύ άλλων και ο πρώτος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κος Συμεωνίδης Γιάννης, ο οποίος δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του συνδυασμού του κου Γκιλή.






Δεν υπάρχουν σχόλια :