Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή της Χαλκιδικής στην 27η Philoxenia

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Philoxenia_2011Θετικά κρίνει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής τα αποτελέσματα της τριήμερης συμμετοχής του –με δικό του περίπτερο– στην Τουριστική Έκθεση της 27ης Philoxenia, που παραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού.......


Γρηγόρης Τάσιος, και τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ως προς το πρόγραμμα δράσεων για το 2012, καθώς και για τις προωθητικές ενέργειες για τον χειμερινό τουρισμό, τόσο του ορεινού όγκου, όσο και της νότιας Χαλκιδικής, ενώ διανεμήθηκε προωθητικό υλικό της Χαλκιδικής κατά το επίσημο γεύμα του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κ.Μ., Δ. Ψωμιάδη, προς τιμήν των Hosted Buyers.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ, Γιώργος Κολέτσος, όπως επίσης και η Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Δάφνη Τσιάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του γραφείου Τύπου του Οργανισμού, ο κ. Κολέτσος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια που καταβάλει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, γιατί, μετά την επίσκεψή του τον Μάιο του 2011 στο Nομό μας, διαπίστωσε ότι σε γρήγορο χρονικό διάστημα ο Οργανισμός έβαλε τις βάσεις, έτσι ώστε να αναπτύξει το τουριστικό προϊόν τεχνοκρατικά και με τη σύμπραξη όλως των τοπικών φορέων.
Kατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με το μέλος του Δ.Σ. του ICCA (International Congress & Convention Association) κ. Μιράντα Ιωάννου, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία για τη δημιουργία του Convention Bureau Χαλκιδικής, όπως επίσης και με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του Οργανισμού και διάφορων τουριστικών application για smart phones.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν οι υφυπουργοί Πολιτισμού & Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης και Πέτρος Αλιβιζάτος.

http://www.gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :