Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τί σχέση έχει το SΑNΙ με τους υδροβιότοπους?!?!

Eιδικό πρόγραμμα περιήγησης και παρατήρησης πουλιών στον υγροβιότοπο θα διοργανωθεί Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Sani Resort από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
«Save Migratory Birds!» είναι το θέμα της εκδήλωσης, που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα μεταναστευτικά πουλιά. Φέτος η διοργάνωση αφορά στους πελάτες του συγκροτήματος και λειτουργεί πιλοτικά για μελλοντικές παραπλήσιες δράσεις.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το ίδιο Σαββατοκύριακο σε περισσότερες από 30 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία BirdLife International.

Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας διοργανώνει και συντονίζει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με τη συνεργασία Δήμων, Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, τοπικών φορέων και οργανώσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Όσοι θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των άγριων πουλιών, μπορούν να γιορτάσουν μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών», το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Δράση για την Άγρια ζωή στο τηλ.: 6979 914852 και στο email: mail@drasi-agriazoi.gr.


το άρθρο αναρτήθηκε από halkidikinews.gr



Υ.Γ.1 και μετά να βάλουμε λύκους να φυλάνε τα πρόβατα...
Υ.Γ.2 κάποιοι μάλλον άρχισαν να "ενδιαφέρονται" για τους "υδροβιότοπους" της περιοχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια :