Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

BikeRespect

Πάρτι στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην παραλία θα διοργανώσουν σήμερα, στις 21:00, τα μέλη της ομάδας BikeRespect. Το BikeRespect στηρίζει την προσπάθεια των δύο κοριτσιών και σας καλεί όλους να τις γνωρίσετε από κοντά την Πέμπτη 23/6 στις 21.00 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην παραλία Θεσσαλονίκης όπου και θα κάνουμε ένα παρτάκι για αυτές. Εκεί θα υπάρχει και ένας κουμπαράς για όσους θέλουν να ενισχύσουν τον έρανο χρημάτων.


Οι φίλοι εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να υποδεχτείτε τις ποδηλάτισσες στην περιοχή σας κατά την διάρκεια του ταξιδιο...ύ εμψυχώνοντας την προσπάθειά τους. Θα τις δώσετε πολύ κουράγιο έαν ποδηλατήσετε μαζί τους για λίγο σε αυτό το επίπονο ταξίδι.

Να σημειωθεί πως οι κοπέλες αυτές δεν είναι αθλήτριες και παρόμοια δοκιμασία δεν έχουν περάσει στο παρελθόν.
Ακολουθεί ενημερωτικό δελτίο τύπου για το εγχείρημα
Στις 24 έως τις 28 Ιουνίου, 2 αστικές ποδηλάτισσες θα ποδηλατήσουν από την Θεσσαλονίκη έως την Αθήνα με στάσεις σε μεγάλες πόλεις, με σκοπό την οικονομική συμπαράσταση σε μία δύσκολή στιγμή στη ζωή του φίλου Ανδρέα.

Ο φίλος Ανδρέας πάσχει από μία σπάνια ασθένεια «δεσμοπλαστικό όγκο από μικρά κύτταρα» και επείγει η μετάβαση του σε νοσοκομείο της Αμερικής (Νοσοκομείο Memorial) για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία. Το κόστος όλων αυτών υπερβαίνει τα 250.000

Την προσπάθεια των δύο κοριτσιών στηρίζουν η Interamerican προσφέροντας συνοδεία ασθενοφόρου καθ όλη την διάρκεια της προσπάθειας τους ενώ τα καταστήματα World of Bike και Frederik Bikes στηρίζουν τις ποδηλάτισσες εφοδιάζοντας τα ποδήλατά τους με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Εκκίνηση: Παρασκευή 24/6, ώρα 10.00, Πλ. Αριστοτέλους (Μητροπόλεως)
Ημέρα 1η: Άφιξη Πλαταμώνα 24/6
Ημέρα 2η: Άφιξη Λάρισα 25/6
Ημέρα 3η: Άφιξη Λαμία 26/6
Ημέρα 4η: Άφιξη Χαλκίδα 27/6
Ημέρα 5η: Άφιξη Αθήνα- 28/6- Συναυλία τερματισμού στις 28/6 ...στους Αφανείς, Αριστοφάνους 10, Ψυρρή. Ώρα 21.00. Eίσοδος 6ευρώ
Στη συναυλία θα παίξουν: Εlektrobalkana, Funkistan, Ζακ Στεφάνου και Σπύρος Γραμμένος



αναρτήθηκε από Seleo.gr News


Δεν υπάρχουν σχόλια :