Σάββατο 14 Μαΐου 2011

O Ηρακλής, ο κ. Πιλάβιος και η Βουλή

Στη προσπάθεια της η Βουλή να "σώσει" την ομάδα του Ηρακλή διέρρευσε η πληφορορία που θέλει τον κ. Πιλάβιο να παραδέχεται ότι ο Ηρακλής έπρεπε να είχε πέσει απο τον Δεκέμβρη λόγω πλαστογράφησης, ενώ μέλος της ΕΠΟ σχολίαζε ότι τουλάχιστον άλλες 6 ΠΑΕ θα έπρεπε να έχουν την τύχη του Ηρακλή.

Τα πρακτικά της συζήτησης στη Βουλή:


«Στην Αθήνα σήμερα, 12 Μαΐου 2010, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:15΄, συνεδρίασε στην Αίθουσα Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά (151) της Βουλής η Υποεπιτροπή Αρμόδια επί Θεμάτων Αθλητισμού, της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, υπό την προεδρία της Προέδρου της Υποεπιτροπής, κυρίας Χρύσας Αράπογλου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, για τις αποφάσεις και το σκεπτικό των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης και της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΠΟ, κ. Θεόδωρος Κουρίδης, καθώς επίσης και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής, αφού διαπίστωσε την ύπαρξη απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έκανε την α΄ ανάγνωση του καταλόγου των μελών των Επιτροπών.
(συνεχίζεται).....

Δείτε όλα τα πρακτικά της συζήτησης στη Βουλή εδώ:
http://takentrika.blogspot.com/2011/05/o_14.html#more

αναρτήθηκε από takentrika.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :