Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Απαράδεκτη η απόφαση του υπουργείου για το ΤΕΙ Ν.Μουδανιών




4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποια σχολη ηταν στα Μουδανια.
ειμαι γονεας, μεγαλων παιδιων. αλλα αυτη η κοροιδια με τισ σχολες που πηγεναν τα παιδια, με την πολιτικη να νοικιαστουν τα σπιτια και απο την αλλη να βολευοντε η "καθηγιτες" ...Λαθος πολιτικη ηταν και πεταμα χρηματων. δεν ειμαι Πασοκος, αλλα τερμα η κοροιδια και τον εαυτων μας Γιναμε σαν τισ "κατινες" ,σχολιαζουμε για να σχολιαζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί τίποτα αν δεν «μιζάρεις». Έτσι και πολλές περιφερειακές σχολές δημιουργήθηκαν κάτω από «μικροπολιτικές» συνθήκες.
Αν είναι να τις κλείσουμε γι αυτό τότε να κλείσουν και τα πανεπιστήμια που σχεδόν όλα λειτουργούν κάτω από καθεστώς κομματικής και οικογενειακής “omerta”.

Αν εσύ πιστεύεις ότι για να σωθεί η χώρα πρέπει να κοπούν κονδύλια πρώτα από την παιδεία… τότε τι να πω? Ας τα κλείσουμε τελείως. Δεν σε χαλάνε τα δις των εξοπλισμών? Έχεις αναλογιστεί ποτέ ότι η συμμετοχή μας στην γιουροβίζιον μπορεί και να κοστίζει όσο μία σχολή? Τι να πω? Αν πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται η παιδεία, οκ…. Ας γίνουμε όλοι σερβιτόροι…

Επιπλέον, αν σε ανησυχούν τα χρήματα που χάνονται, ρώτα κάποιον «γνώστη» για το πόσα λεφτά θα χάσει η τοπική κοινωνία από το κλείσιμο αυτής της σχολής. Δυστυχώς είναι πολλά και ό τόπος δε θα το αντέξει…

Και υποστηρίζεις, λοιπόν, τη λογική που θέλει την επαρχία να ερημώνει και όλο τον πλούτο μιας χώρας να συγκεντρώνεται σε 1-2 πόλεις-κέντρα… Σούπερ λογική

Ανώνυμος είπε...

11.58
μην εισοπεδωνεις αυτα που ειπα. και βαβαιως ειμαι υπερ της μορφωσης αλλα οχι του κολλου οπως ειναι της πατριδας μας. Τα μεγαλα μυαλα ολα φεβγουν σε σχολες εξω. Γιατι?? το οτι τα πανεπιστημεια γιναν εκκολαπτηρια τον πολιτικων???
εγω σπουδασα (και γενηθηκα)εξω και τα παιδια μου με θαυμαζουν για την γενικη παιδια που εχω, δεν παπαγαλιζα ποτε, στην χωρα μου με αυτο το συστημα δεν θα περνουσα ποτε γιατι δεν μπορω να παπαγαλισω....Μια ερωτηση. πιστευεις οτι τα ΤΕΕ εχουν καπια αξια? οτι με τα εφοδια που τους δοθηκαν μπορει να βρουν δουλια?? ΝΑΙ στην μορφωση ΟΧΙ στην κοροιδια τυπου θα χασει η τοπικη κοινονια τα λεφτα απο τα ενοικια.η μηπω σου αρεσει το επιπεδο τον τεχνικων σχολων??Ηπαρχουν εργαστηρια?? Ντροπη σου. Τα παιδια μου σπουδασαν εδω και εκλεγαι η καρδια μου με τετιοα τυρανια που περασαν.Να περνανε σχεδον ολοι αλλα να μη παρουν "απολιτηριο. οπος γινωταν στην 2.πατριδα μου
Πολλα παιδια απο την κουραση που περασαν με της πανελλαδικες παλεου συστηματος δεν ειχαν την δυναμη να βγαλουν το πανεπιστημειο(για νομικη μηλαω)
τα παντα πρεπει να αλαξουν !!προς το καλητερο!!Αυτο που μου αρεσε παρα πολυ στην Ελλαδιτσα μου, ηταν (οταν ηταν τα παιδακια μου ηταν μικρα) που δεν βαθμολογουσαν τα μικρα στο δημοτικο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν προβληματα στην παιδεία ,αλλα δεν λυνονται με το κλεισιμο των σχολών,κ επισης για την συγκεκριμενη σχολη που θεωρεις 'τακτική¨ θα επρεπε να ξερεις οτι υπαρχουν μονάχα 2 ,ΔΥΟ ,ΣΕ ολη την ελλάδα(υπαρχει το αντιστοιχο τμημα στο Μεσσολογγι) .και μολις προσφατα εχει κατατεθει ενα νομοσχεδιο για την καταλληλοτητα των ελληνικων ακτων, ως τοπους ιχθυοκαλλιεργειας και της επικειμενης βιομηχανικης εκμεταλλευσης τους(με τις αναμενομενες αντιδρασεις του κοσμου διοτι επιβαρυνεται το περιββαλον) .Δηλαδη,σε μια χωρα που ΄΄ανοιγει΄΄ η αγορα αυτή, δεν θα υπαρχουν επιστημονες η τουλαχιστον η κρατική παροχη γνωσης και αναπτυξης πανω στο αντικείμενο.

δρακουμέλ