Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Είναι πολλά τα κομματικά εισερχόμενα «Γιάννη»…

Καθημερινά στο mail του 3feeet λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από κόμματα, νεολαίες κομμάτων, κομματικές επιτροπές κ.τ.λ. Δεν μπορούμε να τα απορρίψουμε όλα και έτσι διαλέγουμε μερικά και τα αναρτούμε προσεχτικά και επιλεκτικά.
Έχουμε αναφερθεί παλαιότερα στην φιλοσοφία των αναρτήσεων μας αλλά και στην «πολιτική» μας θέση.
Θεωρούμε “πολιτική” τη συμμετοχή, την επικοινωνία και την πραγματική ενασχόληση με τους ανθρώπους και τα κοινά. Θέλουμε να εκπροσωπούμε τις βουλήσεις και τις προθέσεις των εαυτών μας, ενώ αντιτασσόμαστε στις κομματικές διαμεσολαβήσεις.

Όμως εξακολουθούμε να δεχόμαστε δεκάδες εισερχόμενα από κομματικούς σχηματισμούς και μας προβληματίζει η συνεχώς αυξανόμενη τάση του φαινομένου…
Χωρίς να θέλουμε να αποκλείσουμε κάποιον (οποιονδήποτε) αναγνώστη, ακόμη και ένα μέλος κόμματος, το ότι δεχόμαστε τα «πάντα», δεν σημαίνει και το ότι υποχρεούμαστε να τα αν αναρτήσουμε. Φυσικά –φυσικότατα- κάποιοι κομματικοί χώροι έχουν αποκλισθεί εντελώς για προσωπικούς (και ευνόητους λόγους).

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι με πολύ αυστηρά –προσωπικά- κριτήρια (και με πολύ κόπο ώστε να μην παρεξηγηθούμε) επιλέγουμε τα «κομματικά» κείμενα που θα αναρτηθούν. Προτιμάμε και αναδημοσιεύουμε -όσο μπορούμε- εκδηλώσεις, δράσεις, τοποθετήσεις, πάντα χωρίς κομματικά διακριτικά και με τις ελάχιστες δυνατές (σε μέγεθος) κομματικές υπογραφές, ενώ το κείμενο που θα ανεβάσουμε θα πρέπει να μας βρίσκει σύμφωνους ή να εμπεριέχει κάποια χρήσιμη, για τον κόσμο, πληροφορία.

Έτσι θα παρακαλούσαμε όσους ανθρώπους μπαίνουν στον κόπο και μας στέλνουν κείμενα εκπροσωπώντας κάποιο κόμμα, να περιορίσουν όσο μπορούν τα πολλά, καθημερινά, εσωκομματικά, αναμασημένα κείμενα και να μας στέλνουν επιλεκτικά και μόνο τις «έγκυρες» δράσεις, αλλά και τις «χρήσιμες» πληροφορίες τους.

Φιλικά 3feeet


2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ Ο CNNρχης?
ξεκαβάλα καναλάρχη

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχουμε κατα καιρούς πει είμαστε απλοί, καθημερινοί (και γνωστοί) άνθρωποι του τόπου, που δεν γουστάρουμε κόμματα... Τόσο απλά. Τώρα, αν εσένα σου θίξαμε το μαγαζάκι... ξύδι...

3feeet