Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Απάντηση Αργύρη Λαφαζάνη σε επιστολή για το Σπήλαιο Πετραλώνων.

Άριστα αντανακλαστικά από το Βουλευτή Χαλκιδικής Αργύρη Λαφαζάνη! Σε ελάχιστο χρόνο απάντησε στην ανοιχτή επιστολή αναγνώστη που αφορά το Σπήλαιο Πετραλώνων (Δείτε την ΕΔΩ). Η απάντηση του Αργύρη Λαφαζάνη:


"Αγαπητή Ρεσπέντζα
Ενημερώθηκα για την επιστολή αναγνώστη σας που μου θέτει ερωτήματα σχετικά με το σπήλαιο Πετραλώνων.
Πριν απαντήσω στις ερωτήσεις έχω να παρατηρήσω ότι ένας "πολίτης του Δήμου Προποντίδας" που "ζει εκεί κοντά", γνωρίζει ότι "δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένα σκουπίδι" επί Πουλιανού και έχει προφανώς καλές σχέσεις με αυτόν, είναι σίγουρο ότι ήταν συχνός επισκέπτης του σπηλαίου. Τώρα, ένα περίπου μήνα μετά την απελευθέρωση του σπηλαίου και ενώ ακόμη γίνεται η απογραφή, ενώ ακόμη οι εργαζόμενοι στο σπήλαιο είναι μόλις τρεις έναντι των δώδεκα που ήταν πριν, γιατί αλήθεια πήγε παριστάνοντας το άσχετο επισκέπτη;

Η απάντηση είναι πολύ σίγουρη: Πήγε ως απεσταλμένος ή πιό απλά ως στημένος.
Όσον αφορά το περιεχόμενο της επιστολής, σας ενημερώνω ότι με πολύ χαρά αποδέχομαι την τιμή να θεωρούμαι συνυπεύθυνος για την απελευθέρωση του σπηλαίου, ότι από όσο γνωρίζω οι τρεις εργαζόμενοι είναι εδώ και πολλά χρόνια υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού (μάλλον πλησιάζουν στή συνταξιοδότηση), ότι πρόκειται να γίνει προκύρηξη για πρόσληψη εποχιακών υπαλλήλων (φυσικά με ΑΣΕΠ) για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά το σπήλαιο και ότι υπεύθυνος για την λειτουργία και την διαχείριση του είναι ο κ. Ντάρλας προϊστάμενος της αρμόδιας εφορίας, τον οποίο μπορεί να ενημερώσει ο αναγνώστης σας για την συμπεριφορά του εργαζόμενου.
Πάντως επειδή πιστεύω ότι δεν θα το κάνει για να μην αποκαλυφθεί ποιός είναι, δεσμεύομαι να στείλω, σήμερα κιόλας, το κείμενο της επιστολής στον κ. Ντάρλα και να ζητήσω να ενημερωθώ γιά την συμπεριφορά του υπαλλήλου αλλά και την συμπεριφορά του απεσταλμένου της οικογένειας Πουλιανού."
Αργύρης Λαφαζάνης
Βουλευτής Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια :