Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σεμινάριο για την εκτροφή σαλιγκαριών

Το Κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ" Θεσσαλονίκης (πρώην ΚΕΓΕ), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο: • την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της περιοχής μας αλλά και της χώρας γενικότερα,
• την αναζήτηση διεξόδων στα κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα από τη σημερινή άσκηση της γεωργικής δραστηριότητας,
• τη διερεύνηση βιώσιμων εναλλακτικών λύσεων άσκησης της γεωργίας,
την Παρασκευή 6 Μαΐου 2010 και ώρα 09:00, στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου "ΔΗΜΗΤΡΑ" Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στη Γεωργική Σχολή στη Θέρμη –δίπλα στο Κέντρο Υγείας Θέρμης, διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Σαλιγκαροτροφία, Οργάνωση και διαχείριση μιας μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών".
Στην εκπαίδευση θα μπορούν να συμμετέχουν:

1. αγρότες του νομού Θεσσαλονίκης που ασχολούνται με Σαλιγκαροτροφία
2. ενδιαφερόμενοι που θέλουν υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση και θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν επενδύσεις εκτροφής σαλιγκαριών, είτε ανοιχτού είτε κλειστού τύπου.
Η σαλιγκαροτροφία είναι ένας ανερχόμενος παραγωγικός κλάδος με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και μπορεί να αφήσει ικανοποιητικό εισόδημα, είτε να είναι προσοδοφόρα συμπληρωματική απασχόληση.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, όμως, ένας ενδιαφερόμενος που σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει στον τομέα της σαλιγκαροτροφίας, πρέπει να είναι πλήρως και πολύπλευρα ενημερωμένος σε θέματα τεχνογνωσίας που αφορούν την εκτροφή σαλιγκαριών, ούτως ώστε να επιτύχει στην επένδυση του, αποκομίζοντας υψηλά κέρδη και όχι να προβεί σε περιττά έξοδα που θα του αποφέρουν μόνο ζημία.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ" Θεσσαλονίκης, τηλέφωνο 2310 / 472.300 & φαξ 2310 / 473.213.

www.gnomihalkidikis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :