Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Tα δάση που καίγονται απο την πράσινη ανάπτυξη


Κανείς δε μιλάει για τους κινδύνους των ανεμογεννητριών και πόσο ανούσια και μάταια είναι σαν ενεργειακή λύση.
Το μόνο κέρδος απ'αυτές είναι των εργοστασίων που τις κατασκευάζουν, και των εργολάβων που τις τοποθετούν. Απο εκεί και πέρα οδηγούν σε μια τρομερή φθορά στη φύση και σχεδόν μηδενική παραγωγή ενεργείας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες για να νιώσετε τι καταστροφή μπορούν να προξενήσουν στη φύση και στις κοινωνίες γύρω τους.
Όσο είναι το μέγιστο της ενέργειας που μπορούν να παράγουν απο τον σχεδιασμό τους, άλλο τόσο χρειάζονται για να φρενάρουν όταν ο άνεμος υπερβεί την ταχύτητα που μπορούν να αντέξουν. Η περίοδος δε βέβαιης φθοράς τους δεν υπερβαίνει τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης......






Τα μικρά αυτά κοματάκια για να ανέβουν μέσα απο το δάσος, στη κορφή, μέσα απ΄το γραφικό χωριό στο νησί, πρέπει να ανοίξουν γιγαντιαίοι δρόμοι ώστε τα φορτηγά να μπορούν να στρίψουν με τα κομάτια των 70-80 μέτρων. Αυτο και μόνο είναι καταστροφή της φύσης, του δάσους ΜΑΣ, που θα τα κάνουν οικόπεδα τους οι πολυεθνικές που θα πουλάνε ρεύμα! Όχι αναγκαστικά σε μας, αλλά σε όποιον θα έχει να πληρώσει αυτό το κόστος και το κέρδος τους.
Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απο virtual reality science fiction! Αυτά τα τέρατα Gojilla θα βρίσκονται παντού σε λίγο αφού ο λαός τρώει το παραμύθι της πράσινης ανάπτυξης και του ξεπουλήματος "της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου". Προσέξτε τις λέξεις που χρεισιμοποιούν οι απόγονοι του Γκέμπελς, δε μιλάνε για δημόσια γη, αλλά για την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΫ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΑΕ θα πρόσθετα εγώ) και απλή συνονημία με το δημόσιο. Μια ένοπλη ληστεία και κατάληψη της γης όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :