Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πανελλήνια απεργία εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. / Ο.Τ.Α.) προκηρύσσει απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, διεκδικώντας τη μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες από Ορισμένου Χρόνου ή Έργου σε Αορίστου Χρόνου και την ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.

Οι εργαζόμενοι με σχέση εργασίας Ορισμένου Χρόνου ή Έργου στους Ο.Τ.Α. και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις που καλύπτουν πάγιες και διαρκείας ανάγκες θα πραγματοποιήσουν 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. Το υπόλοιπο προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα κάνει 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου.
με ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. «καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση και να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων για τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου Χρόνου, αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα καταδίκης της αντεργατικής πολιτικής την οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ επιταγήν της τρόικας, αφού το μόνο που στοχεύει είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα των δανειστών και να βάλουν στο "γύψο" τα δικαιώματα και τη ζωή μας για ολόκληρες δεκαετίες».

gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :