Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοφανής ληστεία σε λεωφορείο


Πρωτοφανής ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής λίγο έξω από την Ξάνθη όταν ληστές, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, τρύπωσαν μέσα σε λεωφορείο το οποίο μετέφερε σαράντα εμπόρους από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.


.Το λεωφορείο το οποίο ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με τους εμπόρους έκανε στάση έξω από την Ξάνθη για καφέ και οι δύο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στο λεωφορείο. Όταν οι έμποροι επιβιβάστηκαν και ο οδηγός ξεκίνησε το όχημα οι ληστές σηκώθηκαν επάνω φωνάζοντας ληστεία, ενώ ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος χειροβομβίδα.

Στη συνέχεια ανάγκασαν τον οδηγό να πάει σε μια ερημική περιοχή που του υπέδειξαν, ακινητοποίησαν το όχημα και τότε επιβιβάστηκαν και άλλοι δύο ληστές, οι οποίοι κρατούσαν καλάσνικοφ.

Τότε οι δράστες ζήτησαν από τους 40 εμπόρους να τους δώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους, ενώ τους κατέβαζαν έναν-έναν κάτω από το λεωφορείο, παίρνοντάς τους τα πάντα.

Όταν κάποια στιγμή ακούστηκε μια σειρήνα επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο με οδηγό που τους περίμενε και τράπηκαν σε φυγή, έχοντας αρπάξει ένα τεράστιο ποσό από τους εμπόρους, οι οποίοι είχαν μαζί τους τα λεφτά για να αγοράσουν εμπόρευμα.


".

Δεν υπάρχουν σχόλια :