Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 2-1

Επιμέλεια: Στέλιος Ρήγας
Με νικητή τον Απόλλωνα της Αρναίας έληξε εχθές το ντέρμπι της Χαλκιδικής για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και προηγήθηκαν στο 15΄με τον Σαλέπη με ωραίο σουτ. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 48΄ με τον Τσακαλίδη. Οι παίκτες του Απόλλωνα αντέδρασαν και προηγήθηκαν ξανά στο 63΄ με 2-1 με τον πρώτο σκόρερ τους Μακρή.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν τα τέρματά τους αλλά το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Τοπάλη του συνδέσμου Μακεδονίας που είχε μέτρια απόδοση, βρήκε τον Απόλλωνα μεγάλο νικητή και τέταρτο στον πίνακα της βαθμολογίας. Επόμενος αγώνας για την Αρναία την Κυριακή στο Χέρσο με την τοπική Δόξα. Τα Ν. Μουδανιά αγωνίζονται στην έδρα τους με τον Αχιλλέα Τριανδρίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Καραβέλης, Παυλάκος, Καρατζάς, Τζιότζιος, Έλκας, Μακρής (80΄Δανδής), Μαρίνης (60΄ Κιάτος), Σαχινίδης (60΄Κούσας), Μπαλτατζής, Σαλέπης.
Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Πηλιούρας, Δαλιανάς, Κοπαλίδης, Μπέλας, Μπράτσος (61΄ Σούλιος), Σφηντσιώτης (71΄ Μαζμανίδης), Τσακαλίδης, Μυστακίδης (84΄ Σαρρής), Γραικός, Μανούρας, Ιωσηφίδης.

Στον ίδιο όμιλο: Νέα Καλλικράτεια-Δόξα Χερσού 1-1, Οδυσσέας Κορδελιού-Νίκη Πολυγύρου 3-0 . Οι ομάδες των Μουδανιών και του Πολυγύρου κυνδινέυουν άμεσα μ ε υποβιβασμό καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεςι του βαθμολογικού πίνακα.

αναρτήθηκε από Ρεσπέντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια :