Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Στην Εθνική Νέων Γυναικών η Χαλκιδικιώτισσα Αριστέα Κυριάκου


Οι καλές επιδόσεις της διεθνούς καλαθοσφαιρίστριας Αριστέας Κυριάκου, που εδώ δύο χρόνια είναι παίκτρια της Εθνικής Νεανίδων, συμμετέχοντας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έγιναν στα Σκόπια και στο Ισραήλ, είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Νέων Γυναικών από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θ. Σόφτση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι........


η ανοδική της πορεία σημειώθηκε σε μιά δύσκολη χρονιά, με σημαντικές αθλητικές υποχρεώσεις αλλά και με το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων, αφού η αθλήτρια ήδη φοιτά στο Α’ έτος της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Aristea_2Η Αριστέα Κυριάκου, που κατάγεται από τη Νέα Ποτίδαια, είναι παίκτρια του Παναθλητικού Συκεών Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη ενός δυνατού τρίο: του Σίμου Συρόπουλου (προπονητής), της Ελένης Καφαντάρη (βοηθός) και του Μάρκου Πούλιου (γυμναστής), αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στις Νεανίδες της ομάδας, η οποία κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2, μετά την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αυτές τις ημέρες προπονείται στην Αθήνα με την Εθνική για την προετοιμασία του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα γίνει στα Σκόπια. Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες στην Ιταλία και στο Βέλγιο.
Ο φίλαθλος κόσμος της Χαλκιδικής τής εύχεται καλή επιτυχία.

gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :