Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 06/12/2012.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα υπάρχουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στην Βόρεια Ελλάδα και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στα βόρεια και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα κεντρικά και νότια τμήματα, με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε βοριάδες με την ίδια ένταση.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :