Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός (αύριο, σήμερα πέρασε η μέρα...)

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 10/11/2012.

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις και στο Καρπάθιο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :