Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 06/11/2012.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά με γρήγορη βελτίωση και αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και στη Θάλασσα Κυθήρων ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις και ζέστη, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :