Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 22/11/2012.

Τοπικές βροχές το πρωί στη Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο με τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 17 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στα υπόλοιπα τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στον Πατραϊκό ισχυροί.

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα ασθενείς.




meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :