Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 15/11/2012.

Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κυρίως σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, της Θράκης, των Σποράδων και της Κρήτης περιμένουμε την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 8 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κυρίως στην έξοδο του Πατραϊκού κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές μετά το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχόπτωσης, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :