Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 18/11/2012.

Βροχές και καταιγίδες στις Νότιες Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα φαινόμενα που σταδιακά θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα περιοριστούν στην Κρήτη, και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Εύβοια, περιμένουμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κυρίως στην έξοδο του Πατραϊκού κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα..

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.




meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :