Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 07/11/2012.

Σταδιακή μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και τοπικές καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές του Βορείου Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το βράδυ θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 ως 23 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :