Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Η Ένωσις Ε μπόρων και Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών, σας ενημερώνει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μικρά διάσπαρτα events στην πόλη μας και γι’ αυτό ζητά την συμμετοχή σας, είτε με ανθρώπινο δυναμικό, είτε με την προσφορά προϊόντων παραγωγής σας, είτε με την οικονομική ενίσχυσή σας.
Σκεφτόμαστε, σε 8 σημεία της αγοράς μας, εκεί που υπάρχουν κλειστά καταστήματα, να στηθούν έλατα και όπου είναι δυνατόν πάγκοι(stand) με κεράσματα.

Για τον λόγο αυτό ιδιαίτερη έκκληση κάνουμε σε ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, φούρνους, καφετέριες, κάβες, καταστήματα εξοπλισμού καταστημάτων και ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς επίσης σε super markets και σε οποιαδήποτε άλλη επιχ/ση μπορεί και επιθυμεί να μας βοηθήσει και να συμμετέχει με έναν από τους παραπάνω τρόπους ή με συνδυασμό αυτών.
Οι επιχ/σεις χορηγοί, θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν σε κάθε stand που θα συμμετέχουν.
Η οικονομική ενίσχυση μπορεί να έρθει στο Σύλλογο με την μορφή δωρεάς και ανταποδοτικά τα μέλη μας αυτά θα διαφημιστούν δωρεάν στην εφημερίδα της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών, η οποία θα κυκλοφορήσει λίγο πριν την εορταστική περίοδο.



Σας ευχαριστούμε
Εκ του Συλλόγου

*ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛ.:
23730-24970
694 94 87 210
698 20 33 312



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Ν. Μουδανιά 23/11/2012
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ένωσις Ε μπόρων και Επαγγελματιών Ν. Μουδανιών, προτίθεται να εκδίδει 3μηνιαία ενημερωτική εφημερίδα, στην οποία μπορούν να προβάλλονται οι επιχ/σεις, είτε με την μορφή καταχώρησης, είτε με την δημοσίευση άρθρου, σχετικό με τις υπηρεσίες που παρέχει η κάθε επιχ/ση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλ. του Συλλόγου μέχρι την Δευτέρα 10/12/2012

Εκ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια :