Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Επιθεώρηση εργασιών στο αποχετευτικό του Ν.Μαρμαρά

Τις εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου του Νέου Μαρμαρά επιθεώρησε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος και οι συνεργάτες του. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Μαρμαρά, του οποίου ο προϋπολογισμός ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το έργο αυτό αποτελούσε στοίχημα γι’ αυτή τη Δημοτική Αρχή. Από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα που υπήρχαν και παράλληλα εξασφαλίσαμε και τους απαιτούμενους πόρους. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία των εργασιών και ευελπιστούμε ότι το έργο θα παραδοθεί στους κατοίκους του Ν.Μαρμαρά και θα λειτουργήσει πριν το καλοκαίρι του 2013. Τα νοικοκυριά, τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια θα μπορέσουν να λειτουργήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο, καθώς το αποχετευτικό σύστημα του Ν.Μαρμαρά θα διασφαλίζει με βεβαιότητα τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, συμβάλλοντας θετικά στην οικονομία της περιοχής».

Νικήτη 27 Νοεμβρίου 2012
Δήμος Σιθωνίας

2 σχόλια :

εκκένωση βόθρου είπε...

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι σημαντικό έργο, για το οποίο όμως θα έπρεπε να έχει δωθεί λύση εδώ και πολλά χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

περσι τετοια εποχη ο δημαρχος υποσχεθηκε πως το αποχετευτικο θα ηταν ετοιμο πριν το καλοκαιρι του `12 .
ελπιζω φετος η υποσχεση του να πραγματοποιηθει και αμεσως μετα να προχωρησει σε ενεργειες ασφαλτοστρωσης του χωριου γιατι η κατασταση των δρομων λογω των εργασιων ειναι απελπιστικη.