Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 05/11/2012.

Τοπικές νεφώσεις που σταδιακά στα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές στο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά και αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και πιθανόν στα παράλια της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί, ενώ ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στα νοτιότερα πελάγη και στον Κορινθιακό.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 ως 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :