Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 03/11/2012.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βορειοδυτικά και νότια τμήματα της χώρας με βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα, και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Πρόσκαιρες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :