Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο καίρος

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 24/10/2012.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στη Νότια Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012. Από το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 22 στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βορειοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Στα ανατολικά και βόρεια παράλια του νομού θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :