Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 23/10/2012.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, στο Αιγαίο και στη Νότια Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012. Τα φαινόμενα στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και τη Βόρεια Κρήτη κατά περιόδους θα είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από το μεσημέρι βόρειοι – βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Στα ανατολικά παράλια του νομού θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :