Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 26/10/2012.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιάδες μέτριους και στο Βόρειο Ιόνιο ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :