Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 04/09/2012.

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νότια και δυτική χώρα με πιθανότητα παροδικών βροχών στο Βόρειο Ιόνιο, και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από 22 έως 28 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 32 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδον μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 28. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Καλό καιρό περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.




meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :