Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 27/08/2012.

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στο Ιόνιο και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά αλλά και υψηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά, ανατολικά και νότια και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες σε περιοχές της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, περιμένουμε την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 έως 38 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 24 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα ανατολικά Δωδεκάνησα, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 ως 36 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι, ισχυροί μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :