Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη Moody’s

Σε υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου προχώρησε αιφνιδιαστικά σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Moody’s. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου Moody’s, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προέρχονται από την Ελλάδα και έχουν «μολυνθεί» από την χρεοκοπία της χώρας.

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αντέδρασε έντονα στην υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντικ Πάρτον δήλωσε πως θεωρεί πολύ κακό το timing της ανακοίνωσης της Moody’s -τρεις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Ντικ Πάρτον τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μολυνθεί από τον καπιταλισμό εδώ και δεκαετίες και αυτή η μόλυνση αντισταθμίζει τη μόλυνση που τους προκαλεί η προέλευσή τους από την Ελλάδα.

(Μια τέτοια είδηση -για υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από κάποιο οίκο αξιολόγησης- δεν θα είναι καθόλου περίεργη στο μέλλον, από την στιγμή που η επιβίωση των αγορών θεωρείται σημαντικότερη από την επιβίωση των ανθρώπων. Εγώ, βέβαια, περιμένω την ημέρα που ο οίκος Fitch θα υποβαθμίσει τον οίκο Moody’s.)



pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :