Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Good morning Vietnam!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής υπήρξε συμπλοκή στο Νέο Κόσμο ανάμεσα σε αγνώστους και αστυνομικούς. Οι άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών και τους πέταξαν μια χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος πως η εγκληματικότητα θα φτάσει στα ύψη.

Όπως μαθαίνουν και οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών, ανεργία και εγκληματικότητα πάνε χέρι-χέρι, οπότε, αν προστεθεί και η εξαθλίωση μεγάλου μέρους των πολιτών, καταλαβαίνεις πως η Αθήνα θα γίνει μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική πόλη.

Βέβαια, οι Έλληνες ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές πως δεν τους νοιάζει για τους εξαθλιωμένους, οπότε υποθέτω πως δεν θα ενοχληθούν ιδιαίτερα από τους εγκληματίες που θα καραδοκούν σε κάθε γωνία, για να τους κάνουν με τα κρεμμυδάκια.

Αυτοί που θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που λέγονται αστυνομικοί. Βέβαια, επιλογή τους ήταν να γίνουν αστυνομικοί, οπότε θα ξέρουν τι τους περιμένει. Όταν γίνεσαι αστυνομικός, ξέρεις πως είσαι εντελώς αναλώσιμος.

Η χειροβομβίδα που εκτοξεύτηκε κατά των αστυνομικών στον Νέο Κόσμο δεν είναι τίποτα. Με την εξαθλίωση να εξαπλώνεται, σύντομα θα τους την πέσουν και με κανόνια και μπαζούκας.

Είμαι ήδη πολύ στενοχωρημένος από όσα συμβαίνουν στους συνανθρώπους μου, οπότε δεν μπορώ να στενοχωριέμαι και για τους αστυνομικούς που θα τρώνε την οβίδα και θα τους μαζεύουν από τα μπαλκόνια των γύρω κτιρίων με τα τσιμπιδάκια.

Οπότε, θα πρέπει η Αστυνομία να μας ενημερώνει αν οι αστυνομικοί που δέχονται επιθέσεις είναι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

Είπαμε να δείξουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη αλλά δεν θα σκάσω και για τους φασίστες και τους ναζιστές.





pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :