Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο καιρός

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 26/07/2012.

Ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με καταιγίδες το απόγευμα στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 23 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί, περισσότερο ενισχυμένοι στα νοτιοανατολικά πελάγη. Στο Ιόνιο θα πνέουν ισχυροί άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις.

Ηλιοφάνεια με αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 ως 37 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν μέτριοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορειοδυτικούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στον Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.



meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :