Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Λεηλασία δίχως τέλος για τα λαϊκά εισοδήματα σημαίνει η εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων. Μια τεράστια μεταφορά πλούτου σε βάρος του λαού και των εργαζομένων βρίσκεται σε εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς και παρά τα «κροκοδείλια δάκρυα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αυτών που αποφάσισαν τα φοροληστρικά μέτρα. Τα βάρη της κρίσης του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος καλούνται για μια ακόμη φορά να τα πληρώσουν οι άνθρωποι της δουλειάς και του μόχθου.

Η νέα ληστρική φοροεπιδρομή που ξεκινά αυτές τις μέρες, με τους δυσβάσταχτους φόρους και τα νέα χαράτσια, ξεπερνάει τα όρια της πρόκλησης. Την ώρα που η βάρβαρη πολιτική τους εκτοξεύει την ανεργία και τα επιδόματα, διαλύει τις συλλογικές συμβάσεις και πετσοκόβει τους μισθούς, μειώνει ή καταργεί και αυτές τις ελάχιστες παροχές που είχαν απομείνει, την ώρα που οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται διαρκώς, το ντόπιο αστικό πολιτικό προσωπικό, οι υποτακτικοί της ΕΕ και του ΔΝΤ, δεν διστάζουν να φορολογήσουν ακόμη και τη φτώχεια! Και ας δηλώνουν σήμερα, με περισσή υποκρισία, ότι θίγονται από τις δηλώσεις Λαγκάρντ, θέλοντας να στρέψουν αλλού τη δικαιολογημένη λαϊκή οργή.
Λαός και εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να αντισταθούν. Συνεχίζοντας στα βήματα των μεγάλων λαϊκών και εργατικών κινητοποιήσεων του προηγούμενου δίχρονου. Απαιτώντας τη δραστική μείωση των άμεσων και έμμεσων φόρων. Απαιτώντας την κατάργηση των χαρατσιών. Διεκδικώντας πραγματικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Αγωνιζόμενοι ενάντια στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς αυταπάτες ότι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσα από τις κάλπες της 17ης Ιούνη. Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης!

ΚΚΕ(μ-λ)/Μ-Λ ΚΚΕ
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια :