Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ"


Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παύλου Μελά ΙΡΙΣ σας καλεί στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Σινε «Τζένη Καρέζη», προκειμένου να ζήσετε τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου

Μέσα σε ένα χώρο πολιτισμού και αναψυχής, προσκαλούμε τους φίλους του κινηματογράφου να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο προσεγμένο πρόγραμμα ταινιών. Μαζί με τις νέες εμπορικές ταινίες της χρονιάς που πέρασε, έχουν επιλεχτεί και μια σειρά από κλασσικές επιτυχίες για να τις απολαύσουμε και πάλι σε μεγάλη οθόνη και για να ξαναζήσουμε το μύθο τους. Δίπλα στις χαρούμενες παιδικές επιλογές παρουσιάζονται και ταινίες παγκόσμιας παραγωγής που αναδεικνύουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της έβδομης τέχνης.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 21:30 μ.μ. με μια βραδιά αφιερωμένη στην μεγάλη ηθοποιό Τζένη Καρέζη με τίτλο «20 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Μην τον ρωτάς τον Ουρανό» σε επιμέλεια του Γιάννη Γροσδάνη. (είσοδος ελεύθερη)Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 19 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 15/9.

Γενική είσοδος 5€,

Οικογενειακό εισιτήριο (για παιδικές ταινίες), ανέργους, ΑΜΕΑ, άτομα άνω των 65 ετών 3,5€.Πληροφορίες:

Κινηματογράφος «Τζένη Καρέζη»: 2310600696 Φιλίππου & Μαυρομιχάλη-ΠολίχνηΔημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Π. Μελά ΙΡΙΣ: 2313 302 964-5Δεν υπάρχουν σχόλια :