Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αλλο ένα σενάριο της σχολής Σικάγου

"Σχεδιάζουν να κλείσουν τα σύνορα στους Ελληνες αν βγούμε από το Ευρώ".
Aυτές οι γελοιότητες δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες στα όργανα της Ε.Ε.

Εύα Σερκίζη
aegeantimes.gr

"Ελληνική κρίση: Η Ε.Ε ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα" είναι ο τίτλος της Der Standard, της μεγαλύτερης εφημερίδας στην Αυστρία, η οποία επικαλούμενη πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, δημοσιεύει σχέδιο της Ευρωπαικής Ένωσης για κλείσιμο των συνόρων με την Ελλάδα και απαγόρευση της ελεύθερης κυκλοφορίας των Ελλήνων πολιτών στην Ευρώπη.

Πρόκειται στην ουσία, για ένα σενάριο πρόκλησης πανικού στους Ελληνες ψηφοφόρους, από την Ευρωπαϊκή Σχολή Σικάγου, που προσπαθεί να προτρέψει τους Ελληνες να ψηφίσουν Μνημονιακά κόμματα. Πρόκειται για ένα "πληρωμένο" δημοσίευμα, το οποίο, προσβάλει τη νοημοσύνη όλων, αλλά κυρίως δείχνει τον πανικό που έφερε στους Τραπεζίτες ο Ελληνας ψηφοφόρος.

Η Der Standard, υποστηρίζει ότι εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή θα πυροδοτήσει κύμα μετανάστευσης Ελλήνων προς την Ευρώπη και γι αυτό το λόγο θα κλείσουν οι ευρωπαίοι τα σύνορα! Προφανώς λοιπόν, ελλείψει επιχειρημάτων, οι Τραπεζίτες, εφευρίσκουν γελοία σενάρια για να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες!

Και αυτές οι γελοιότητες δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες στα όργανα της Ε.Ε.

Διότι, για την καταστροφή της Ισπανίας, που έρχεται με γοργούς ρυθμούς, και θα είναι ο πραγματικός λόγος της διάλυσης του ευρώ, δεν γράφει καμία εφημερίδα στην Ευρώπη τέτοιες γελοιότητες, διότι οι Ισπανοί εκπρόσωποι στο Ευρωκοινοβούλιο επαγρυπνούν και δεν κοιμούνται!


Δεν υπάρχουν σχόλια :