Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο καιρός

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσες στα βόρεια ορεινά και στον ορεινό άξονα της Πίνδου θα αυξηθούν δίνοντας τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα και από 16 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο
θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι εντάσεων 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις, επίσης ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και πιθανόν περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :