Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Συνέντευξη Τύπου της ΕΔΥΕΘ για την Πορεία Ειρήνης

Στις 20 του Μάη 2012 η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργα-νώνει πορεία ειρήνης αφιερωμένη στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, του Νίκου Νι-κηφορίδη και των άλλων επώνυμων και ανώνυμων αγωνιστών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, που έπεσαν για την υπόθεση της ειρήνης και τη συντριβή του ιμπερια-λισμού.

Στην ευαίσθητη και πολυτάραχη περιοχή μας, στη δεδομένη συγκυρία όξυνσης των αντιπαραθέσεων των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, των ιμπεριαλιστικών ε-πεμβάσεων και πολέμων μόνο η ανάπτυξη ενός ρωμαλέου αντιιμπεριαλιστικού – α-ντιπολεμικού κινήματος ειρήνης, μέσα από τις γραμμές του ενιαίου λαϊκού κινήματος, μπορεί να βάλει φραγμό στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, σε συνεργασία με τα κινή-ματα των άλλων λαών της περιοχής.

Λύσεις υπέρ της ειρήνης δεν μπορούν να υπάρξουν στο σύστημα του ιμπεριαλισμού. Το σύνολο των εξελίξεων αποδεικνύει, ότι τόσο η υπεράσπιση της ειρήνης όσο και των κυριαρχικών δικαιωμάτων περνά μέσα απ' τον ίδιο δρόμο, απ' την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, την αποδέσμευση απ' το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για μία φιλολαϊ-κή διέξοδο.

Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης της πόλης μας, οργανώνουμε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη - 16.05.2012, ώρα 12 το μεσημέρι στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούμε για την κάλυψη της.



Θεσσαλονίκη 14 Μάη 2012 Το Γραφείο Τύπου της ΕΔΥΕΘ


Δεν υπάρχουν σχόλια :