Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

music by Yogi

Μονάδες μέτρησης

Πίτσα με το (M)έτρο, μπύρα με τα (L)ίτρα και μια Micro-μουσική για να σου κάψει τις θερμίδες (γέλια). Αποτελούν μια από τις πρώτες ελληνικές μπάντες που έπαιξαν και παίζουν ηλεκτρονική μουσική. Μετά τους Στέρεο Νόβα, οι Micro ήρθαν για να αποδείξουν πως η ηλεκτρονική μουσική πάει με όλα σαν την ____ (γνωστό αναψυκτικό). Σαν την τεχνολογία ένα πράμα. Ποτέ δεν σταματάει και πάντα εξελίσσεται.

Εδώ παραδίπλα, στην Θεσσαλονίκη άρχισαν όλα, όταν οι τρείς μουσικοφύλακες (Νίκος, Γιάννης, Στέλιος) και η λαίδη τους (Ρία) συγχρόνισαν το πάθος τους για μουσική και αποφάσισαν να το μιξάρουν ο ένας με τον άλλο μπας και τους βγει τ' όνειρο. Για καλή μας τύχη τους βγήκε. Από την εμφάνισή τους κιόλας κέρδισαν τον σεβασμό των ακροατών τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όμοιες ηλεκτρονικές μπάντες δεν υπήρχαν και πολλές, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τους χαρακτηρίσει πρωτοποριακούς και μουσικά καινοτόμους.



Τα τελευταία χρόνια πέρα από της μουσικές τους προτάσεις στο διάφορα live τους, παρουσιάζουν βιντεάκια, δικιάς τους εικονομουσικής παραγωγής, θέλοντας να δείξουν ότι η ηλεκτρονική μουσική είναι μια συλογικότερη οπτικοακουστική εμπειρία.



Yogi (συνεργάτης ...εξωτερικός)

Δεν υπάρχουν σχόλια :