Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίαση Δ.Σ. Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 13:50 θα γίνει έκτακη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας στην αίθουσα συνεδρίασης του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας με τα εξής επείγοντα θέματα:





Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση των στόχων και δράσεων του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού που αφορά στην σύνταξη του ολοκληρωμένου σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων.

Ο κατεπείγον χαρακτήρας της συνεδρίασης προκύπτει από το γεγονός:

α) Στο πλαίσιο της σύνταξης και ολοκλήρωσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, η Δ/νση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, η οποία συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσιακές μονάδες, προχωράει στην ολοκλήρωση του σχεδίου και ζητάει άμεσα από το Ν.Π.Δ.Δ. απόφαση εισήγησης προς το Δ.Σ. για τον καθορισμό των στόχων και δράσεων του Οργανισμού. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, που θα πραγματοποιηθεί την 28η Νοεμβρίου του έτους 2011 ημέρα Δευτέρα κι ώρα 10:00 π.μ. -προκειμένου να καταρτιστεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα-, επείγει η λήψη σχετικής απόφασης του φορέα.

β) Λόγω άμεσης ανάγκης εφοδιασμού καυσίμων των χώρων του Οργανισμού (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, Κλειστά Γυμναστήρια) πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση για ανάθεση προμήθειας καυσίμων.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Χατεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :