Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Προβολή της προ του Άθω περιοχής


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ "ΦΙΓΚΑΡΟ"
Τις εντυπωσιακές εμπειρίες τους από τον παράπλου του Αγίου Όρους και την επίσκεψή τους στον αρχαιολογικό χώρο των Σταγείρων αναμένεται να εντάξουν στο 115σέλιδο αφιέρωμα “Δρόμοι του Μεγαλέξανδρου” του ένθετου περιοδικού της γαλλικής εφημερίδας "Figaro", με τίτλο "Figaro Hors-série", οι δύο Γάλλοι δημοσιογράφοι, Michel De Jaeghere, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, και Isabelle Schmitzμ δημοσιογράφος / φωτορεπόρτερ, μετά τη φιλοξενία τους από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω.

Το οδοιπορικό τους, που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Αυγούστου, θα περιλαμβάνει και συνέντευξη του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα, ο οποίος παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο του Δήμου, με στόχο την ανάδειξη την ιστορικής περιοχής με συνέπεια και ποιότητα.
Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στη γενικότερη συνεργασία του Δήμου Αριστοτέλη, του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Γαλλίας για την παρουσίαση κορυφαίων εκδηλώσεων σχετικά με την τοπική διαδρομή, προβάλλοντας στοιχεία τόσο από την Ιστορία, όσο και από το σημερινό προφίλ του προορισμού, με αποδέκτη το γαλλικό κοινό.

gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :