Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:Οι ληστές «χτυπούν» τώρα στην περιφέρεια

Στην περιφέρεια φαίνεται πως έχουν μεταφέρει τη... δραστηριότητά τους οι συμμορίες ληστών. Χτες, σε διάστημα ελάχιστων ωρών, σημειώθηκαν δύο «χτυπήματα» σε Πιερία και Χαλκιδική.Ενέδρα έστησαν άγνωστοι χτες τα ξημερώματα σε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Οπως έγινε γνωστό.....


περίπου στις δύο τα ξημερώματα η 45χρονη γυναίκα έφυγε από το ξενοδοχείο που διατηρεί και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της, που βρισκόταν σταθμευμένο σε μικρή απόσταση. Την ώρα εκείνη δέχτηκε επίθεση από δύο άγνωστους άντρες, οι οποίοι την ανάγκασαν να παραμείνει ακίνητη μέσα στο όχημά της, ενώ οι ίδιοι άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε 1.500 ευρώ, χαρτονομίσματα τρίτων χωρών αξίας 200 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πιθανότατα γνώριζαν το επάγγελμα της 45χρονης και είχαν στήσει καρτέρι έξω από το ξενοδοχείο, με σκοπό να αρπάξουν τα χρήματα από τις εισπράξεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ
www.agelioforos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :