Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ανανεωμένη ανοίγει αύριο η πανεπιστημιακή κατασκήνωση του ΑΠΘ στην Καλάνδρα

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (του Α.Π.Θ.) υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει φέτος αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ανακαίνιση οικίσκων και η δημιουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου προγραμματίζεται πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε περιβαλλοντικές δράσεις που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την αποφυγή ρύπανσης, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και ευαισθησίας.

Οι περιορισμένες χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, παρά τις παρεμβάσεις που αναφέρονται παραπάνω, αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη πανεπιστημιακής κατασκήνωσης.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας περιμένουμε!

Το Πρυτανικό Συμβούλιο,



Seleo.gr News


Δεν υπάρχουν σχόλια :